fun2watch, me|video
Comments 2

FF VII Crisis Core: Genesis vs Sephiroth

Salah satau adegan paporit gw di game FF VII crisis core..

Advertisements
This entry was posted in: fun2watch, me|video

by

"Tuhan.. tolong berikan rejeki berlimpah pada semua orang yang udah mampir ke blog ini.. Amiiinn.." ......(^_^!)

2 Comments

    • hehehe.. nggak ada filmnya… Itu salah satu scene film di game FFVII crisis core yang ada di Playstation portable (PSP)… Jadi kalo mau kumplit sebetulnya mesti maenin gamenya di PSP.. jelas deh tuh ceritanya dari awal sampe akhir gimana… hehe..

      Image Hosted by ImageShack.us

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s